Harmonicadoeken

Harmonicadoeken

Harmonicadoeken

Harmonicadoeken zijn bedoeld om zon te weren. Met een harmonicadoek bepaal je zelf of je in de zon wilt zitten of juist lekker in de schaduw. Op elk moment van de dag ben je hier met een harmonicadoek flexibel in. Harmonicadoeken zijn daarom een perfecte vervanging voor een parasol of zonnescherm. 

U kunt bij ons ook de Pergola en Harmonicadoek in één bestellen. Wanneer gewenst, komt ons montageteam hem bij u installeren. 

Gardenonline levert de breedste collectie harmonicadoeken in Heavy Duty Quality, wij leveren ook waterdichte harmonicadoeken. 

Garviks harmonicadoeken

De waterdichte Garviks Harmonicadoeken zijn gemaakt van polyesterdoek en voorzien van een Dupont Teflonlaag ter bescherming, de doeken zijn ook allemaal voorzien van een waterafstotende laag. De doeken filteren ook UV-licht tot 97% waardoor insmeren met zonnebrandcrême overbodig is, zolang je maar in de schaduw blijft. Een Garviks harmonicadoek is TUV getest. 

Nesling harmonicadoeken

Nesling levert kwaliteit harmonicadoeken. Dat zie je niet alleen aan het materiaal, maar ook aan de afwerking. De Nesling harmonicadoeken bieden tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-straling. Een Nesling harmonicadoek is TNO getest. 

HDPE Harmonicadoeken

Het (niet waterdichte) Nesling Harmonicadoek en het (niet waterdichte) Garviks harmonicadoek zijn gemaakt van zeer sterk geknoopt HDPE doek en bieden tot 95% bescherming tegen schadelijke Uv-straling en geven verkoeling bij warm weer. Tevens zijn de doeken eenvoudig te reinigen, schimmelwerend en eenvoudig zelf te plaatsen. HDPE harmonicadoeken zijn van gelijkwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Harmonicadoeken op maat 

Wij leveren ook harmonicadoeken op maat, afgestemd op uw situatie en naar uw wens. Maatwerk leveren wij tegen een zeer gereduceerde prijs vanuit eigen atelier.

Harmonicadoeken zijn bedoeld om zon te weren. Met een harmonicadoek bepaal je zelf of je in de zon wilt zitten of juist lekker in de schaduw. Op elk moment van de dag ben je hier met een harmonicadoek flexibel in. Harmonicadoeken zijn daarom een perfecte vervanging voor een parasol of...