Harmonicadoeken

Harmonicadoeken

Harmonicadoeken

De zon is lekker, maar teveel zon is niet goed. Met onze harmonicadoeken kunt u zelf bepalen hoeveel zon u toelaat in de tuin. Want laten we eerlijk zijn, even in de zon zitten is heerlijk, maar u wilt ook in de schaduw kunnen duiken. Kortom, u wilt altijd kunnen genieten in de tuin. En met onze harmonicadoeken is dat geen enkel probleem! Ze zijn een perfecte vervanging voor een parasol of zonnescherm.

Onze brede collectie harmonicadoeken

Bij Gardenonline beschikken we over harmonicadoeken in verschillende soorten, maten en merken. Bij ons zit u dus altijd goed. Daarnaast is het bij ons mogelijk om de pergola en het harmonicadoek in één keer te bestellen. Zo bent u in één klap klaar. Ons montageteam komt hem vervolgens bij u installeren wanneer u dat wilt. 

Garviks waterdichte harmonicadoeken

De waterdichte harmonicadoeken van Garviks zijn gemaakt van polyesterdoek en voorzien van een Dupont Teflonlaag ter bescherming. Daarnaast zijn de doeken allemaal voorzien van een waterafstotende laag. Verder filteren ze UV-licht tot 97% waardoor insmeren met zonnebrandcrème niet nodig is, zolang u in de schaduw van het doek blijft. De doeken zijn tot slot TUV getest.

Nesling harmonicadoeken

De harmonicadoeken van Nesling staan bekend om hun kwaliteit. Dit ziet u niet alleen terug aan het materiaal, maar ook aan de afwerking. Deze doeken bieden tot 95% bescherming tegen de schadelijke UV-straling. Ook bij dit merk hoeft u dus geen zonnebrandcrème op te smeren. Verder zijn de Nesling varianten TNO getest.

HDPE Harmonicadoeken

De (niet waterdichte) Nesling Harmonicadoeken en de (niet waterdichte) Garviks harmonicadoeken zijn gemaakt van zeer sterk geknoopt HDPE doek. Dit biedt tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-straling. Heerlijke verkoeling bij warm weer. De HDPE harmonicadoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Harmonicadoeken op maat 

Wij leveren ook harmonicadoeken op maat, afgestemd op uw situatie en naar uw wens. Hierdoor weet u zeker dat het doek perfect past bij uw tuin. Maatwerk leveren wij tegen een zeer gereduceerde prijs vanuit eigen atelier. 

Altijd op zoek naar innovatie

Bij Gardenonline zijn we constant op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve producten. Die producten die ons onderscheiden van de rest van de markt. Dit is wat ons zo speciaal maakt. Zo zijn wij al jaren bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten wat uiteindelijk zorgt voor een prachtige en exclusieve collectie. 

Uiteraard komt zoiets niet uit de lucht vallen. Wij hebben dit te danken aan ons hardwerkende team met jarenlange ervaring. Zij staan altijd klaar voor elkaar en onze klanten. Bekijk dus gerust ons assortiment en kies het harmonicadoek dat het best bij u pas. Heeft u nog vragen over ons of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

De zon is lekker, maar teveel zon is niet goed. Met onze harmonicadoeken kunt u zelf bepalen hoeveel zon u toelaat in de tuin. Want laten we eerlijk zijn, even in de zon zitten is heerlijk, maar u wilt ook in de schaduw kunnen duiken. Kortom, u wilt altijd kunnen genieten...