Maatwerk bij Gardenonline

Elke tuin is anders en dat geld ook voor ieder terras. Soms zijn de standaard maten dan niet geschikt voor uw locatie. Bij Gardenonline leveren we daarom al jaren maatwerk voor harmonicadoeken, schaduwdoeken, pergola’s etc. aan veel tevreden klanten. Laat ons daarom weten wat uw wensen zijn en wij zullen contact met u opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken.

Overkapping voor terras


Kies voor innovatie

Bij Gardenonline hechten we veel waarde aan innovatie en wij zijn dan ook telkens op zoek naar de meest nieuwe en innovatieve producten. Wij hebben dan ook jarenlang ervaring hiermee wat uiteindelijk heeft geleid tot onze prachtige en exclusieve collectie. 

Onze hardwerkende medewerkers zullen er daarom voor zorgen dat uw product op maat perfect zal aansluiten bij uw wensen en behoeften. Geniet bij ons van voordelen als:

  • Een exclusief aanbod
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Kijk dus gerust rond in onze webshop om inspiratie op te doen en laat ons weten wat u van plan bent! Wilt u liever inspiratie in het echt opdoen dan kunt u ook onze showroom in Nieuwleusen bezoeken. U bent van harte welkom.