Over ons

Gardenonline is gespecialiseerd in de levering van schaduw-creërende en daaraan gelieerde tuinartikelen alsmede natuurlijke tuinafscheiding. Gardenonline behoort tot een van de grootste online outdoor winkels op het gebied van schaduwdoeken, terrasoverkappingen, aanverwante producten (zoals terrasverwarming, een pergola of een prieel om er enkele te noemen) en natuur tuinafscheidingen, voor binnen en buiten gebruik of elders als decoratie.

Gardenonline is steeds voor u opzoek naar nieuwe producten, onderscheidend van de rest van de markt, zowel in vorm als in prijs. Al jaren zijn wij bezig met de productontwikkeling van deze en nieuwe artikelen. Wat geresulteerd heeft in een prachtige, uitgebreide en exclusieve collectie.

Gardenonline investeert zowel in innovatie als in kwaliteit.

Gardenonline werkt met een ervaren team, dat garant staat voor een uitstekende service en support aan haar klanten. Het succes is mede te danken aan: producten van exclusief aanbod, producten van goede kwaliteit, scherpe prijzen, vlotte levering en uiteraard een goede service

Via onze website kunt u ons aanbod artikelen, direct online bestellen.

Sinds enige jaren hebben wij een showroom in Nieuwleusen waar onze producten ten toon gesteld staan. U bent hier natuurlijk van harte welkom.

Showroom Nieuwleusen

Openingstijden:

(Alleen op doordeweekse werkdag):

Maandag09:00 - 16:30
Dinsdag09:00 - 16:30
Woensdag09:00 - 16:30
Donderdag09:00 - 16:30
Vrijdag09:00 - 16:00

Op dag van bezoek graag vooraf even bellen 038-3373107

 

Betaling is mogelijk vooraf of bij levering.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bezorgkosten, af fabriek Genemuiden of Nieuwleusen.

 

Bezorging is mogelijk zie de pagina levering.