Schaduwdoek op maat

Het kan heerlijk zijn om te genieten van de zon in je achtertuin. Maar zoals met alles, is teveel zon niet goed voor je en kan het nare klachten opleveren. Ons schaduwdoek op maat zorgt ervoor dat je niet gelijk naar binnen hoeft te gaan wanneer je even klaar bent met de zon. Deze zijn beschikbaar in verschillende vormen waaronder uiteraard een rechthoek die een groot deel kan afschermen. Bekijk hier ons gehele assortiment. Twijfel je of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.  


Geen last meer van de zon

Een schaduwdoek wordt horizontaal opgehangen en creëert schaduw die je beschermt tegen de zon. Deze zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Het kan echter voorkomen deze standaard maten niet bij jouw situatie passen. In dat geval hebben wij een schaduwdoek op maat speciaal voor jou. Dit buitengewoon handige horizontale schaduwdoek houdt de zon tegen waardoor je nog volop geniet van het buiten zijn. Hierdoor voorkom je verbranding of hoofdpijn van teveel zon. Toch weer zin in wat zon? Prima, dan haal je het schaduwdoek gewoon weer weg. Hij is namelijk gemakkelijk om te hangen en af te breken. Iedereen zijn tuin ziet er natuurlijk anders uit. Omdat onze schaduwdoeken op maat kunnen worden gemaakt passen ze 100% zeker in jouw tuin of andere locatie.


Waterdichte schaduwdoeken op maat

Het weer in Nederland kan erg onvoorspelbaar zijn. Geen paniek, ons schaduwdoeken zijn waterdicht. Dit wil zeggen dat wanneer de zonneschijn omslaat in regen, je het schaduwdoek gewoon buiten kunt laten hangen en de dingen die eronder staan niet nat worden. Ook jij kunt nog gewoon buiten blijven zitten mits de temperatuur niet drastisch daalt en wachten tot de zon zich weer laat zien! Onze schaduwdoeken van topkwaliteit kunnen prima tegen de regen.


Bestel een schaduwdoek op maat 

Bij Gardenonline werken ervaren mensen die garant staan voor een uitstekende service en support. Wij durven te zeggen dat onze producten van topkwaliteit zijn. Daar ga je nog lang van genieten. Bekijk gerust de rest van de webshop om te zien wat we in ons assortiment hebben. Wil je de producten eerst in het echt zien? Sinds enige jaren hebben wij een showroom in Nieuwleusen waar onze producten ten toon gesteld staan. U bent hier natuurlijk van harte welkom (graag even bellen voor uw bezoek). Wil jij een schaduwdoek op maat bestellen? Neem gerust contact met ons op, indien je nog vragen hebt of advies nodig hebt.