Tarpen

Tarpen

Tarpen

Tarp kopen

Als het zomer is, wil je lekker buiten kunnen zitten. Een ijskoud drankje erbij, een goed boek en misschien zelfs een hangmat om lekker in te  luieren. Voor veel mensen klinkt dit als een ideale zomerdag. Echter, zonder een beetje schaduw wordt het al snel veel te warm. Bovendien is er grote kans dat je dan verbrandt in de zon. Een tarp kopen kan dus wel eens de makkelijkste beslissing van deze zomer worden. Een tarp komt namelijk elke zomer weer van pas. 

De beste bescherming tegen het weer

In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer. In één dag kun je een stralend blauwe lucht hebben en even later een flinke regenbui. Onze tarpen bieden naast bescherming tegen de zon, daarom ook bescherming tegen regen en wind. Onze tarp is dus ook waterdicht. Hierdoor is de tarp uitermate geschikt voor gebruik boven een terras, zwembad of jacuzzi of op de camping.

De tarp is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig, waterafstotend en zonwerend doek en is voorzien van stevige bevestigingspunten. Door de strategisch geplaatste bevestigingspunten kan het tuindoek in meerdere vormen worden bevestigd.

De voordelen van een tarp kopen bij Gardenonline

Als u een tarp bestelt, wilt u daar ook snel gebruik van maken. Bij Gardenonline is een tarp kopen daarom heel makkelijk. Via de webshop plaatst u eenvoudig uw order. De bestelling verloopt zeer snel en boven de 50 euro zijn de bezorgkosten zelfs gratis. Maar dat is nog niet eens alles. Zie hieronder een complete lijst met voordelen:

  • Bescherming tegen zon, regen en wind
  • Gemakkelijk en op veel manieren te (ver)plaatsen
  • Goedkoop in aanschaf
  • Geen bezorgkosten boven € 50,-
  • Makkelijk te bestellen
  • Snel geleverd

Handig voor op de camping

Als u een langere tijd intensief buiten gaat leven, zoals in de zomer of op vakantie, dan is een tarp kopen een heel goed idee. Dankzij de stevigheid en waterbestendigheid kan je het een lange tijd laten hangen, ook 's nachts. Zo hangt u het bijvoorbeeld boven uw tent, boven een speelplaats van de kinderen of in de buurt van het zwembad. Uiteraard kunt u het natuurlijk ook meenemen wanneer u gaat picknicken of boven uw terras in de tuin ophangen. Dat geeft bovendien een hele leuke sfeer.

Bestel uw tarpen in onze webshop!

Een tarp kopen ging nog nooit zo makkelijk. Bekijk daarom snel ons aanbod. Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op

Tarp kopen Als het zomer is, wil je lekker buiten kunnen zitten. Een ijskoud drankje erbij, een goed boek en misschien zelfs een hangmat om lekker in te  luieren. Voor veel mensen klinkt dit als een ideale zomerdag. Echter, zonder een beetje schaduw wordt het al snel veel te warm....