Harmonicadoek op maat

Ons harmonicadoek op maat is ideaal om te voorkomen dat de zon te lang op je huid staat met alle gevolgen van dien. Net als onze schaduwdoeken creëert het harmonicadoek namelijk een schaduwplek in jouw achtertuin. Op maat wil zeggen dat wij voor iedere situatie een harmonica zonnedoek hebben, van klein tot groot. Het ideale aan dit product is dat het niet telkens hoeft worden opgehangen. Klap het doek simpelweg in of uit, dit duurt slechts een paar seconden. Bekijk hier ons gehele assortiment. Heb jij nog vragen of wil je advies over wat het meest geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op.


Makkelijk in gebruik en een lust voor het oog

Een harmonicadoek wordt ook wel een harmonica wavesail genoemd. Dit komt door de mooie golven die erin zichtbaar zijn. Naast het feit dat het een erg praktisch product is, maken de golven het ook een lust voor het oog. Het voegt een stuk kwaliteit toe aan je tuin. Het inklap systeem zorgt ervoor dat je binnen no time weer toegang hebt tot de zon. Hierdoor hoef je niet te verplaatsen en bepaal je zelf waar je zin in hebt. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de staalkabels waarover het doek heen en weer wordt geleid. 

Het harmonicadoek uitgeklapt

Het harmonicadoek ingeklapt


Gaat het regenen? Geen enkel probleem

De zon is niet het enige wat ons harmonicadoek op maat tegenhoudt. Ook regen is geen partij voor dit product. In Nederland kan het weer alle kanten op gaan. De ene minuut kan de zon prachtig schijnen en de andere minuut komt het met bakken uit de hemel vallen. Maar zolang de temperatuur aangenaam blijft, is buiten zitten met regen nog steeds fijn. Ons harmonicadoek zorgt ervoor dat je droog blijft en kan genieten van de regen om je heen. 


Een harmonicadoek op maat van Gardenonline

Iedere tuin is anders ingericht en dat is maar goed ook anders werd het al snel een saaie boel. Dit betekent ook dat niet alle standaard maten harmonicadoek bij iedereen passen. Bij ons vind je de grootste collectie harmonicadoeken met talloze opties. Deze zijn onder andere van het merk Nesling en Garviks. Beide merken leveren producten van top kwaliteit. Heb jij nog vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat je graag te woord.