Harmonicadoek op maat

Ons harmonicadoek op maat is ideaal om te voorkomen dat de zon te lang op uw huid staat met alle gevolgen van dien. Net als onze schaduwdoeken creëert het harmonicadoek namelijk een schaduwplek in uw achtertuin. Op maat wil zeggen dat wij voor iedere situatie een harmonica zonnedoek hebben, van klein tot groot. Het ideale aan dit product is dat het niet telkens hoeft worden opgehangen. Klap het doek simpelweg in of uit, dit duurt slechts een paar seconden. Heb jij nog vragen of wilt u advies over wat het meest geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op.

Harmonicadoek op maat beige


Makkelijk in gebruik en een lust voor het oog

Een harmonicadoek wordt ook wel een harmonica wavesail genoemd. Dit komt door de mooie golven die erin zichtbaar zijn. Naast het feit dat het een erg praktisch product is, maken de golven het ook een lust voor het oog. Het voegt een stuk kwaliteit toe aan uw tuin. Het inklapsysteem zorgt ervoor dat u binnen no-time weer in de zon kunt zitten. Hierdoor hoeft u niet te verplaatsen en bepaalt u zelf waar u zin in heeft. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de staalkabels waarover het doek heen en weer wordt geleid. 

Harmonicadoek op maat uitgeklapt

Het harmonicadoek uitgeklapt

harmonicadoek op maat ingeklapt

Het harmonicadoek ingeklapt


Gaat het regenen? Geen enkel probleem

De zon is niet het enige wat ons harmonicadoek op maat tegenhoudt. Ook regen is geen partij voor dit product. In Nederland kan het weer alle kanten op gaan. De ene minuut kan de zon prachtig schijnen en de andere minuut komt het met bakken uit de hemel vallen. Maar zolang de temperatuur aangenaam blijft, is buiten zitten met regen nog steeds fijn. Ons harmonicadoek zorgt ervoor dat u droog blijft en kan genieten van de regen om u heen. 

Aangebouwd harmonicadoek op maat


Een harmonicadoek op maat van Gardenonline

Iedere tuin is anders ingericht en dat is maar goed ook anders werd het al snel een saaie boel. Dit betekent ook dat niet alle standaard maten harmonicadoek bij iedereen passen. Bij ons vindt u de grootste collectie harmonicadoeken met talloze opties. Deze zijn onder andere van het merk Nesling en Garviks. Beide merken leveren producten van top kwaliteit. Heeft u nog vragen of wit u advies? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.