Harmonicadoeken inclusief materialen

Harmonicadoeken inclusief materialen

Harmonicadoeken inclusief materialen

Ontdek nu onze voorjaarsactie. Profiteer tijdelijk van een gratis terrasheater of een combinatie met een beschermhoes.

Harmonicadoeken voor in een Pergola. Een harmonicadoek geeft je de vrijheid om in de schaduw te zitten. Maar als je besluit toch van het zonnetje te willen genieten, kan dat net zo gemakkelijk. Harmonicadoeken zijn gemakkelijk in gebruik. 

Gardenonline levert de breedste collectie harmonicadoeken, Heavy duty Quality. De harmonicadoeken van Gardenonline zijn eenvoudig te reinigen, schimmelwerend en met de bijgeleverde montage handleiding is het Harmonicadoek eenvoudig te installeren.

Harmonicadoeken HDPE van Garviks en Nesling zijn gemaakt van zeer sterk geknoopt HDPE doek, bieden tot 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen en geven verkoeling bij warm weer.

Heavy Duty Quality

Garviks en Nesling leveren kwaliteit. Dat merkt u niet alleen aan het stevige geweven polyester doek (280 gr/m2 geweven HDPE doek), maar dat ziet u ook aan de afwerking van de doeken. De bevestigingsmaterialen zijn AISI 316 kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit RVS die in de markt verkrijgbaar is.

Standaard worden de benodigde bevestigingsmaterialen met katrollen en baleinen set meegeleverd. Door het katrolsysteem waarmee de Harmonicadoeken worden bevestigd, kunt u het doek inhalen of uithangen in de gewenste stand. 

Waterproof Garviks harmonicadoeken

Deze doeken zijn gemaakt van polyester en voorzien van een waterafstotende toplaag ter bescherming. Het dicht geweven Harmonicadoek is tevens voorzien van een waterafstotende laag, zodat u bij deze doeken tijdens een kleine regenbui droog onder het doek kunt blijven zitten en blijven genieten van de buitenlucht.

Gardenonline levert bovendien harmonicadoeken op maat. Snel en tegen een verrassend lage prijs in vergelijking met andere leveranciers. Dit is mogelijk daar wij dit in eigen atelier realiseren. Alle bevestigingsmaterialen worden inclusief katrollen set en baleinen meegeleverd, evenals een montage instructie.

Bent u niet tevreden over onze kwaliteit dan lossen wij dit adequaat op. Daar kunt u op rekenen.

Ontdek nu onze voorjaarsactie. Profiteer tijdelijk van een gratis terrasheater of een combinatie met een beschermhoes.

Harmonicadoeken voor in een Pergola. Een harmonicadoek geeft je de vrijheid om in de schaduw te zitten. Maar als je besluit toch van het zonnetje te willen genieten, kan dat net zo gemakkelijk. Harmonicadoeken zijn...