Loungeset

Loungeset

Loungeset

De luxe loungesets van Zonkey van FSC acacia hout bestaand uit losse onderdelen. Deze losse delen zijn geschikt om voor elke gelegenheid de ideale lounge opstelling te maken. Creëer in een handomdraai een andere look ’n feel door de opstelling te veranderen of de kussenhoezen, want de kussens van deze hoek lounge set worden altijd geleverd in twee kleuren!

Door de kwalitatieve loungekussens van spun-polyester zijn de loungesets van Zonkey voor buiten zeer geschikt. De dikke en goed gevulde kussens bieden pure ontspanning. Voor de bekleding van deze hoek lounge set is gebruik gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit stof, 135 grams spun-polyester. De stof van de loungekussens is waterafstotend, weer- en Uv-bestendig. Een andere look ’n feel creëren gaat heel gemakkelijk want de kussens van deze lounge set wordt standaard geleverd in klassiek Sunny white en daarnaast een kleurkeuze naar wens: Steel grey of Tawny brown.

De opbouw, verhoudingen en dikke lounge kussens bieden deze luxe lounge set een extreem prettig zit-en ligcomfort! De lounge set is met losse modules op te bouwen. Met de bijgeleverde clips kunnen de onderdelen makkelijk aan elkaar worden vastgeklemd zodat de losse onderdelen niet gaan schuiven. De Zonkey lounge set bestaat standaard uit:

Zonkey Fresco 

Hoekelement          87 x 87 x 35 cm
Tussenelement       87 x 75 x 35 cm
Ottoman                70 x 70 x 35 cm
Tafel                      80 x 80 x 35 cm

Onderhoud

Onderhoud Om de schoonheid van de Zonkey lounge set te garanderen wordt de loungeset geleverd met een beschermhoes, welke in de winter gebruikt kan worden om over het acacia houten frame te trekken en in de zomer biedt deze hoes bescherming voor de kussens en tegen ongedierte. Om de loungeset zo lang mogelijk goed te houden verwijzen we naar de bijgevoegde onderhoudsinstructie.

Duurzaam De loungeset van Zonkey is gemaakt van FSC acacia hout en is standaard in de fabriek voorbehandeld. Hiermee betreft de loungeset een duurzaam en onderhoudsvriendelijk meubelstuk. Het frame van acacia hout geeft de loungeset een strakke en luxe uitstraling, is bestand tegen alle weertypen en heeft een lange levensduur.

ONDERHOUDSINSTRUCTIE ZONKEY levert je een tuinmeubel dat bij voorkeur zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is gemaakt. Regelmatig en gepast onderhoud en het voorkomen van blootstelling van je meubel aan regen en kou zorgt echter voor jarenlang(er) plezier van je tuinmeubel. ZONKEY adviseert daarom als volgt. Behandel je tuinmeubel met zachte hand Je tuinmeubel kan jarenlang mee als je het op de juiste manier onderhoudt. Houd je hiervoor aan de volgende basisregels: • Onderhoud je tuinmeubel regelmatig, minstens 1 keer per jaar. Hoe vaker hoe beter beschermd • Gebruik geen bijtende of corrosieve schoonmaakmiddelen • Gebruik geen schuursponzen of andere schurende materialen • Maak je tuinmeubel schoon aan het eind van de zomer, alvorens ze op te bergen, en weer voor het gebruik in de zomer • Gebruik geen hogedrukreiniger om je tuinmeubel schoon te maken, die richt enkel schade aan • Berg het tuinmeubel bij voorkeur op in een koele, droge ruimte in de winterperiode • Vermijd zware of scherpe items op je tuinmeubel: deze kunnen beschadigingen veroorzaken Onderhoud van je houten tuinmeubel Om je houten tuinmeubel in goede conditie te houden, raden wij verder het volgende onderhoud aan: • Maak het hout regelmatig schoon, gewoon met water waardoor vuil op het hout wordt weggespoeld. • Gebruik bij hardnekkig vuil een houtreiniger en schrob hiermee het tuinmeubel met een medium borstel af. Verschillende reiningsproducten voor tuinmeubelen zijn bij de speciaalzaak verkrijgbaar. Voor het juiste gebruik van een dergelijk product verwijzen we naar de desbetreffende gebruiksaanwijzing die hierbij hoort. • Wrijf het schone tuimeubel met een schone, droge doek in met een laag tuinmeubelolie. Het beste tijdens warm en droog weer. • Laat de olie goed inwerken en neem het af met een droge, schone doek. Tuinmeubelolie en andere onderhoudsproducten zijn bij de speciaalzaak verkrijgbaar. We verwijzen naar de betreffende gebruiksaanwijzing. • Kleurverloop over de jaren is onvermijdelijk daar hout een natuurproduct is. Zonkey wenst je veel zitplezier!

De luxe loungesets van Zonkey van FSC acacia hout bestaand uit losse onderdelen. Deze losse delen zijn geschikt om voor elke gelegenheid de ideale lounge opstelling te maken. Creëer in een handomdraai een andere look ’n feel door de opstelling te veranderen of de kussenhoezen, want de kussens van deze...