Nesling

Wilt u in de zomer graag buiten zitten maar is dit veel te warm omdat u geen schaduw heeft? Of bent u de hinderlijke parasolvoet zat? Nesling heeft dé oplossing voor u.

Met de schaduwoplossingen van Nesling zorgt u voor een mooie en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras, niet alleen een echte eyecatcher maar ook functioneel.

Gardenonline biedt u bijvoorbeeld een Nesling schaduwdoek van sterk HTPE geknoopt doek. Ze zijn gemakkelijk zelf te installeren en u kunt ze het hele seizoen laten hangen.

Wilt u liever zelf bepalen wanneer u schaduw heeft? Dan zijn de Nesling harmonicadoeken wat voor u. Deze doeken kunt u eenvoudig in- en uitrollen en zo heeft u schaduw wanneer u dat dat wilt. Met de bijgeleverde montage instructie hangt u het harmonicadoek eenvoudig op.

Daarnaast kunt u bij Gardenonline ook terecht voor Nesling rolgordijnen, ideaal voor de laaghangende zon. Deze rolgordijnen zijn eenvoudig te reinigen en schimmelwerend. Ook zijn ze perfect te combineren met een Coolfit harmonicadoek.

Wilt u graag een Pergola? Ook die bieden wij aan van Nesling. Deze stoere pergola’s zijn voorzien van schoren voor extra stevigheid. En met de Nesling Pergola Kits zet u hem zelf eenvoudig in elkaar. Ze zijn er in drie uitvoeringen.

Wij vinden dat trendy en functioneel heel goed samengaan. Onze doeken zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. We leveren kwaliteit, dat merkt u niet alleen aan de stevige geweven polyester maar dat ziet u ook aan de afwerking van onze doeken.