Projecten

Naast de verkoop en levering van onze pergola’s bestaat er ook de mogelijkheid van volledige plaatsing. 

Het montage team heeft al vele tuinen, schoolpleinen en dakterrassen voorzien van pergola’s met de meest uiteenlopende vormen en maten.  

Omdat wij al onze pergola’s in eigen fabriek produceren hebben wij de mogelijkheid om alle soorten maatwerk uit te voeren. Dit betekent dat; of het nu gaat om het plaatsen bij een particulier, bedrijf, een vakantiepark of zelfs een heel scholencomplex voorzien van schaduwplekken voor een projectontwikkelaar.  

Wij weten voor elk verzoek wel een passende oplossing te bieden. 

Door onze flexibiliteit hebben we door de jaren heen al vele uiteenlopende projecten op diverse locaties in heel Nederland en een deel van België mogen realiseren voor particulieren, scholen, diverse gemeentelijke instellingen en projectontwikkelaars met een eindresultaten waar we trots op zijn. 

Hieronder kunt u een aantal van onze reeds gerealiseerde projecten bekijken. Kies hieronder het project van uw keuze en laat u inspireren.

Uw houten veranda wordt gratis geleverd en naar wens geplaatst door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin gaan zitten en kijken hoe het montageteam uw houten pergola monteert. 

Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van een houten overkapping of veranda? 

Wij sturen u graag een offerte.

Offerte aanvragen