Nesling Coolfit

Wilt u in de zomer lekker van de tuin genieten maar is dit op het heetst van de dag onmogelijk omdat u geen schaduw heeft? Of bent u het zat dat u steeds de parasol in en uit moet klappen? Bij Gardenonline bent u aan het goede adres!

Met de Nesling Coolfit schaduwdoeken heeft u altijd schaduw op de plek waar u dat wilt zonder dat er een parasolvoet in de weg zit. Bovendien kunnen ze het hele seizoen (maart t/m september) buiten blijven hangen. Daarnaast bent u met een Nesling coolfit schaduwdoek tot wel 95% beschermd tegen schadelijke UV stralen en kunt u heerlijk van uw tuin genieten.

De Nesling Coolfit schaduwdoeken zijn er in de volgende kleuren: zand, zwart, antraciet, gebroken wit, terracotta en lime green. Dat hangt er vanaf welk formaat u heeft. De randen zijn rondom afgewerkt met verstevigingsband. Op de hoeken bevat het doek RVS 316 driehoeksogen. Bekijk ook onze RVS bevestiginsmaterialen voor een optimale bevestiging van het schaduwdoek.

Bovendien zijn de Nesling coolfit schaduwdoeken eenvoudig te reinigen (met lauw water, een zachte borstel en groene zeep) en schimmelwerend. En met de bijgeleverde montage instructie is het ophangen van een schaduwdoek voor iedereen zeer eenvoudig.

Een Nesling Coolfit schaduwdoek ziet er niet alleen erg mooi uit het is ook zeer functioneel. Zo kunt u deze zomer nog heerlijk genieten van uw tuin.