Nesling Pergola

Wilt u graag een heerlijk open zithoekje in uw tuin creëren? Dan is een Nesling pergola echt iets voor u. Deze pergola is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: ‘Pergola Stand Alone, ‘Pergola Wall 1’ en ‘Pergola Wall 2’. Het zijn prachtige pergola’s die echt een aanwinst voor uw tuin zijn. Ze hebben een stoer uiterlijk door de schoren die extra stevigheid geven.

De Nesling pergola “Stand Alone” is een vrijstaande pergola. De verbindingen van de pergola worden gemaakt met de stevige Nesling hoek elementen. En de schoren zorgen voor extra stevigheid. Wilt u de pergola plaatsten op een vlonder of harde ondergrond dan kunt u gebruik maken van Nesling vloer elementen.

De Nesling pergola “Wall 1” wordt met 1 kant aan een muur bevestigd en verbonden met de Nesling hoekelementen. Zo staat de pergola extra stevig.

De Nesling pergola “Wall 2” staat ook tegen een muur aan en u kunt zelf kiezen welke kant u het harmonicadoek laat uitvallen. Wilt u een harmonicadoek die langer is dan 4 meter? Dat kan eenvoudig met het Nesling verlenging element.

Het in elkaar zetten van een Nesling pergola is zeer eenvoudig dankzij de Nesling pergola lits. Er zijn 8 maten van elke pergola verkrijgbaar, welke precies bij u past hangt af van het harmonicadoek.